Heerlijk uit eten bij Restaurant DinkeloordCulinair genieten in Beuningen

Reserveer een tafel

Over Restaurant Dinkeloord

De keuken van Fletcher Hotel-Restaurant Dinkeloord is er één voor echte fijnproevers. U geniet op ieder moment van de dag van culinaire hoogstandjes, welke een ware sensatie voor uw smaakpapillen vormen! Alle gerechten worden met de grootste zorg bereid, onze chef-kok verrast en verwent u graag met seizoens- en streekgerechten. Wij hechten veel waarde aan duurzaam ondernemen. Daarom maken wij in ons 4-sterrenrestaurant zoveel mogelijk gebruik van organische en biologisch geteelde producten.

Openingstijden

  • Ontbijt (di-vr): 07:00 - 10:00 
  • Ontbijt (za-zo-ma): 08:00 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 17:00
  • Diner: 17:30 - 20:00

Acties & Evenementen 

 

 

 

 

 

Klassieke Wildstoof - €19,50,- p.p.

01 november 2017 - 30 november 2017
De gehele maand november geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijk klassieke wildstoof met rode kool en stoofpeer voor maar €19,50.

Combineer de wildstoof met een bijpassend Bavaria Bock biertje voor €23,-.

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 30 november 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.